2012. május 28., hétfő

Fehér-piros betűsek



Tudom, tudom, nem sikerült valami kreatív címet adnom a bejegyzésnek, de hulla vagyok, holnap korán kelek, mennék zuhanyozni, de gyorsan meg akartam mutatni a mai műveimet. :D Mindkettő ugyan annak a személynek a kérésére készült ajándékba! Remélem tetszeni fog a tulajdonosának! =)

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a csomóid, illetve a produktumok! Nyaranta sokszor csinálunk ilyet a gyerekekkel, de egyre gyorsabban megy az idő... Van egy indián mintás könyvünk, általában abból dolgoztunk. Gratulálok a blogodhoz!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! ÖRÜLÖK, HA VAN AKI OLVASSA! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jok lettek

    VálaszTörlés
  4. Tetszetősek (: A tulaj biztos nagyon örvendezett.
    Amúgy újonan nézegetem a blogokat, és azt veszem észre, hogy másképp csinálom a betűs technikát, mint mindenki más. Én a háttérszínt veszem fel, és a mintának a színét vezetem végig. Nekem így logikusabb. (: Most, kémia házi dogához erőt gyűjtve jól esett ezt megosztani veled (:

    VálaszTörlés
  5. Lehet így is, lehet úgy is, de nálam a fordított módszer nem vált be, sokkal egyenetlenebbek úgy a sorok, ezért szeretem ha a háttérszín a főszállal megy végig, ez főleg hasznos, ha többszínű betűs mintát csinálsz =) sok sikert a kémiához! Szerencsére nekem nem kell már tanulnom :)

    VálaszTörlés
  6. A tesómnak lett rendelve. Nagyon örült neki:-)) További sok sikert a munkáidhoz!!

    VálaszTörlés
  7. Húúúú! Nagyon köszönöm! Örülök, hogy tetszik neki, és a visszajelzésnek is örülök!

    VálaszTörlés