2012. szeptember 10., hétfő

Interjú Angival, azaz velem :D

Jöjjenek az általatok feltett kérdések, és természetesen a válaszok is. :) Próbáltam valami rendszert hozni a kérdésekbe, így nem abban a sorrendben vannak, ahogy küldtétek, valamint sok kérdést többször is elküldtetek - legalábbis tartalmilag azonosakat - így nem biztos, hogy pont azt a fogalmazást látjátok amit ti küldtelek. :)
 1. Hány éves vagy? - 23 leszek februárban.
 2. M ilyen suliba jársz/jártál? - a Szent István Egyetemre jártam, vadgazda mérnökként végeztem, most pedig valutapénztárosnak tanulok.
 3. Van barátod, mióta? - Van, több mint 1,5 éve, sőt 1 éve már együtt is lakunk, Ő a barátom, a lelki társam, a másik felem. 
  Atimmal <3
 4. Ha van, hogy hívják a Párodat? - Attila. 
 5. Hová szeretnél eljutni életed során? - Pápua Új-Guineába szeretnék egyszer elmenni, hogy megnézzem a világ legnagyobb lepkéit, de azért van még néhány dolog a világban amit szívesen megcsodálnék élőben is.
 6. Faluban, vagy városban laksz? - Jelenleg városban, pontosan Vácott.
 7. Kedvenc állataid, miket tartasz? - Egyértelműen a kutyák. Semmilyen más állat nem adja meg azt a szeretetet, hűséget, szórakozást, vigasztalást, amit egy kutya tud. A legnemesebb állat a világon. Társ. Nem tartok semmit, de majd egyszer ha kertes házban fogok élni, lesz egy vizslám akinek Zsuzsi lesz a neve. :)
 8. Miért utálod a macskákat? - Azért, mert a kutyákkal ellentétben, önző, kis dögök, akik istennek képzelik magukat, csak ha szükségük van valamire akkor "nyalnak" az embernek, egyébként leszarnak mindenkit. Nem nevezhetőek társnak.
 9. Milyen ételeket nem szeretsz? - Van egy pár, de néhányat felsorolok: gomba, zöldbab, tök, mazsola, karamell, banán, marcipán... most hirtelen ennyi jut az eszembe. Ők mind-mind fúj kategóriások. De a gomba a legfújjabb :D
 10. Szeretsz/tudsz főzni? - Azt nem merem kijelenteni, hogy tudok, de nagyon szeretek kísérletezni, mindenféle nem hétköznapi ételeket kipróbálni. :) ...és abból, hogy estére mindig elfogy az aktuális fogás, feltételezhetően finom amit készítek :P
 11. Hova jársz szórakozni? Mit szoktál inni (bor, vodka, stb..)? - Általában péntek esténként a törzshelyünkre beülünk sörözni. Ha pedig nem, akkor Koncertre megyünk, és ott sörözünk. :)
 12. Milyen zenéket szeretsz? - Konkrétan? Mindent, ami nem tuccog, nem csattog, nem csörög, és nem elektronikus, és nem szokták játszani zenecsatornákon (meg rádióban sem nagyon). Jó, rosszul vagyok az operától, meg a hülye nyekergős zenéktől is, ja meg a latin zenétől.... ja, hogy a kérdés az volt mit szeretek? Rock, metál, alternatív (pl kispál), és alfajai. De azért ezekből se mindent... ja meg Ákost egyenesen rühellem. :)
 13. Milyen öltözködési stílusod van? Hol vásárolsz ruhákat? - Laza, kicsit fiús, kényelmes. A sötét színeket előnyben részesítem. NewYorker, Cserépváros, Headbanger és turkáló...:D ja, meg ugye a Meskát is előnyben részesítem, nagyon jó dolgokhoz lehet hozzájutni ;) (pl. csomózott karkötőkhöz:D) 
 14. Nadrág vagy szoknya? - NADRÁG.
 15. Milyen sminkcuccokat használsz? - Fekete szemceruza, és spirál. Meg fekete körömlakk, esetleg színtelen. (csak akkor veszek újat, ha a ceruzám teljesen elfogyott, vagy csak 1 cm van belőle:D)
 16. Szeretnél tetoválást? Ha van akkor mi? - Igen van, és még szeretnék is jó párat. Egy kék hal a bal lapockámon, és egy kalocsai virágmotívum a jobb lábszáramon.
 17. Mi a horoszkópod? - Halak vagyok.
 18. Hogy tanultál meg csomózni? - 8 évvel ezelőtt egy szép decemberi napon, beírtam keresőbe, hogy csomózott karkötők. :) 
 19. A csomózáson kívül van más hobbid? - Nincs, a fennmaradó időt Atival töltöm.
 20. Gyűjtesz valamit? Ha igen mit? - Jelenleg sörös nyitófüleket (több ezer van), de mellette sálakat és táskákat halmozok :P és mindet használom is. Cipőből elég egy pár 5 évre. :) Ja, meg ki ne hagyjam Stephen King könyveit is gyűjtöm.
 21. Akarsz majd gyerekeket? - Igen, legalább hármat szeretnék majd... :) jó dolog a nagy család, mi is 3-man vagyunk tesók. Nem tudnám elképzeli az életet az öcséim nélkül.:)
 22. Jobb vagy balkezes vagy? - Bal.
 23. Szoktál olvasni, ha igen mit? - fentebbről már kitalálhattátok. Stephen Kinget őrült mennyiségben. De a hazai szépirodalom nagyjait is, főleg Mikszáth Kálmánt szeretem nagyon.
Remélem mindenki megkapta a kérdésére a választ, ha esetleg kifelejtettem volna valamit írjatok. :):)

10 megjegyzés:

 1. Nekem tetszett! Tök jó, lehet el is lopom az ötletet az én blogomra :)) Lehet ilyet esetleg? Engednéd? :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó volt ezt olvasni Angi! Köszönöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy megismerhettek egy picit ezen keresztül :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. ugye??? fúúúh, ha nyers, már akkor is menekülök a lakásból, olyan büdöössss. :D

   Törlés
 4. De jó volt olvasni! :) Egy részét már tudtam, de sok-sok újdonságot is megtudtam rólad. :)

  VálaszTörlés
 5. Hát én már szinte mindent tudtam rólad, amit itt felsoroltál :D de nem is te lennél, ha nem ilyeneket írtál volna pl: jaaaa, hogy a kérdés az volt, hogy milyen zenét szeretek :D :D :D :D :D :D :D :D nem véletlenül voltál a padtársam Angiiiiiiiiiiiiiiiimm :D :D :D :D :D Pusza Evéééd :D :D :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, Eve, nem változtam sokat ;) pusszantás :):):):)

   Törlés