2013. február 12., kedd

Nyereményjáték eredményhirdetés!

Több, mint százan érdeklődtetek a játék iránt! Nagyon köszönöm! Még nagyobb öröm, és meglepetés volt, hogy a legtöbben tényleg követtek, és őszinte véleményeket is kaptam! :)

Mielőtt kihirdetem a nyertes nevét, lássuk, milyen eredmény született:A helyes válaszok pedig ezek voltak:
- hímzőcérna a fő alapanyagom (ez azt hiszem nagyon egyszerű kérdés volt, azt hittem 100% lesz az eredmény:D)
- ki nem állhatom a macskákat (a kutyákat és a hörcsögöket nagyon is szeretem!) :)
- a kedvenc zenei stílusom a rock és a metál, és azok alfajai :) tuctuc nagyon messze áll ám tőlem :P

A random.org segítségével sorsoltam, az első szám a kettes volt, mert a program az első sorba a kérdéseket írta fel nekem. A játékosokat pedig a jelentkezés sorrendjében sorszámozta. Ez alapján a rendszer alapján, a 72. számot sikerült kihúznom, aki nem más, mint - e-mail cím alapján - wywyen! GRATULÁLOK! Nem mellesleg Vivien minden kérdésre helyesen válaszolt, és a nyereménye egy saját szín-összeállítású lógós virág fülbevaló! A többieknek köszönöm a részvételt, remélem továbbra is követni fogjátok munkásságom, az én és a Ti örömötökre! :)3 megjegyzés:

  1. Szija :)
    Most találtam rá a blogodra és úúristen.. nagyon nagyon ügyes vagy *--* annyira tetszenek azok a karkötők amiket csináltál .. főleg a zenekaros bejegyzésnél :DD
    És tulajdonképpen ebben szeretném a segítségedet kérni.Ha jól olvastam akkor azokat a Slipknot-os csomózott karkötőket te készítetted. Azt szeretném kérdezni, hogy meg-e tennéd nekem azt h elküldöd a minta leírását, hogy hogyan kell elkészíteni?? Mert én is imádok karkötőt csomózni, viszont annyira még nem vagyok profi, hogy ha ránézek egy mintára akkor rögtön tudjam hogy kell csinálni >.<
    Szval ha nem túl nagy kérés eltudnád küldeni? E-mail címet is tudok adni ha neked úgy jó :)) Csak lééccii lécii gondold át :DD Előre is nagyonnagyon köszönööm ^^. ♥♥ Csak így tovább :))

    VálaszTörlés