2013. augusztus 16., péntek

Újabb szegecses és egy kis összefoglaló


Tudom, hoztam már szegecses karkötőt, és nem szeretem ugyan azt kétszer külön bejegyzésben kirakni, de ez TELJESEN KÜLÖNBÖZIK az előzőtől. Az nagyon metál, rockeres, ez viszont tündéri!! Rendelésre készült, a szivárvány színeiből. 10 szálas, 10-féle színből extra csajos, és vagány. A "nagy" titok pedig: egyenletes távolságonként középen kihagyok egy-egy csomót, ezáltal pont akkora lyuk keletkezik, hogy a szegecs alsó fele belefér, így nem nyújtja ki a karkötőt és nem lesz hullámos a széle. :)

Mivel mostanában nem volt időm bejegyzéseket írogatni, még időzítéssel sem, így megmutatok pár karkötőt csak úgy, kommentár nélkül, a mostanában készültek közül. (Ezek között is akad olyan, ami már szerepelt korábban valamilyen formában.)

Hófehér karkötő rendelésre. Egyszerűen csodaszép lett, pedig a világ legegyszerűbb mintája (mert igazából nincs is mintája)


Szintén rendelés, Burton felirat és logo, megadott minta alapján. 

Ezt csak úgy unalmamban  készítettem, aztán meskán le is csaptak rá!


Csavart makramé karkötő, Ancsa gyurma lógójával feldobva.


Újabb szögletes medál, az előző karkötőhöz készült, végül  mindkettőt Ancsa kapta ajándékba :)

Nemzeti színű karkötő, rendelésre.


Nikon karkötő, szintén rendelésre.

A real madrid rajongó kollégámnak készült, különlegessége, hogy DMC effekt fonalat használtam hozzá, ami napsütésben csillogó arany színű (árnyékban is egyébként)
...és akkor néhány virág amit még csak facebook-on láthattátok! Egy 5 darabból álló virág szett. Az eddigi legnagyobb rendelésem. Élmény volt alkotni! :)
Pici bedugós füli, 1 cm-es átmérővel, plusz a gyűrű


Itt már egyben, csak a bedugós füli hiányzik a képről. Karkötő, a kedvenc cakkos mintámmal, nyakpánt nagy virággal, és egy pár lógós füli, szintén nagy virággal.

És végezetül néhány füli:
5 megjegyzés:

 1. A virágokat úgy szeretem. A szivárványos szegecses pedig oltári menő lett, a fehér finom és nőies :) Úgy szeretem a csomózást ! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!! :) Most nézegettem én is a blogod, amit Melindának csináltál, az valami csodaszép!! :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szia! Én is megpróbálkoztam a csomózással, lényeg tehát maga a a csomózás működött, viszont nem tudom hogy kezdjem el. Az eleje olyan össze-visszára sikerült pedig úgy lenne a szép ha az is erős lenne. Hogyan kezded el? Hogyan kezdjem el, hogy ne csússzon szét és szép erős legyen?
  Egyébként gyönyörűek a munkáid!:)

  VálaszTörlés
 4. Egy Real Madridosra vevő lennék!

  VálaszTörlés