2016. április 4., hétfő

Kezdőbetűs kulcstartó

Látogatóba voltam hivatalos, Fanni barátnőmhöz és családjához, és nem mehettem üres kézzel, úgyhogy a finom süti mellé kellett még valami kis apróság. Hát persze, hogy hirtelen felindulásból elkövetett csomózás lett a vége a dolognak. Mégpedig Fanni ikerlányainak a kezdőbetűivel  (Sára és Dorka) csomóztam neki egy kulcstartót. 
Gyors tervezés után, a kezemben volt egy 16+1 szálas többszínű betűs minta, amihez azonnal neki is láttam. Sitty-sutty, 3,5 óra munka után már kész is voltam vele.
Mivel úgy fejeztem be, hogy rohanhattam a vonathoz, se szöszteleníteni nem sikerült, se rendesen fotózni, de azért a lényeg látszik. 

Dorka oldala

Sára oldala


4 megjegyzés:

 1. Hogy csinálod a mintát? Két színnel még boldogulok de többel nem, mert nem tudom hogy ha egy oszlopba több színt akarok majd akkor hogyan meg hány szál kell az elején illetve hogyan csomózzam. Tudsz nekem segíteni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt van hozzá leírás:)
   http://friendship-bracelets.net/tutorial.php?id=152

   Törlés
 2. Sérültem és megtörtént, amikor hét hónapja a házasságomban nagy probléma merült fel, köztem és a férjem között. olyan szörnyű, hogy a házasság felbontására bírósághoz fordult. Azt mondta, soha többé nem akart velem maradni, és már nem szeretett. Tehát kiszállt a házból, és komoly fájdalmakon ment át engem és a gyerekeimet. Megpróbáltam minden lehetőséget, hogy sok könyörgés után visszahozzam, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy döntését meghozta, és soha nem akart újra látni. Tehát egy este, amikor visszatértem a munkából, találkoztam egy régi barátommal, aki megkérdezte a férjemről. Tehát mindent elmagyaráztam neki, így azt mondta nekem, hogy a férjem egyetlen módja, hogy meglátogassam a DrIgbinovia nevű helyesírást, mert ő is neki dolgozott. Tehát soha nem hittem a helyesírásban, de nem volt más választásom, mint követni a tanácsát. Aztán adta meg az e-mail címet, amit a docigbinovia93@gmail.com a meglátogatott helyesírásról. Így másnap reggel küldtem egy e-mailt a címére, amit adott nekem, és a helyesírási követelmények biztosítják, hogy visszaszállom a férjem a két napot. Micsoda fantasztikus kijelentés! Soha nem gondoltam, hogy beszélt velem, és elmondott mindent, amit tennem kell. Aztán másnap reggel, így meglepő módon, a férjem, aki nem hívott meg az elmúlt 7 hónapban, felhívott, hogy közölje, hogy jön vissza. Milyen csodálatos!! Tehát így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért a tévedésért és a fájdalomért, amit ő és gyermekeink okoztak. Ettől a naptól kezdve a kapcsolataink erősebbek voltak, mint korábban, a DrIgbinovia segítségével Szóval ott konzultálok veled, ha bármilyen problémája van vele kapcsolatban, 100% -os garanciát adok neked, hogy segíteni fog neked, hívja, vagy add hozzá a Whats-app-hez: +2348144480786 nagyon nagy köszönet Drigbinovia ..!

  VálaszTörlés