2011. február 28., hétfő

Megmentő Édesanya

Mekkora pech, hogy azért nem raktam fel új alkotásról képeket, mert annyi agyam van mint egy marék kavicsnak... :D Botrány, mi? 
Különböző okok (történetesen egy hímegyed) miatt, ritkábban járok haza, és ha valamit otthon hagyok, akkor az egy jó darabig otthon is marad... Nohát jelen esetben a drága fényképezőgépembe tartozó elemek töltőjét skerült otthon hagynom. DE! Ha az embernek van egy Anyukája, aki véletlenül pont nagyon rendes, kedves és aranyos, és ráér, hogy Budapestről Gödöllőre buszozzon-hévezzen, és egyéb közlekedési eszközöket használjon fel célja eléréséhez, akkor könnyen megoldódhatnak a problémái. Az én esetemben is ez fog történni a ma este folyamán. 
Anyukám, tegnap ment fel Pestre, Otthonról, és kicsit sajnáltam is szegényt, ha csak azt nézzük, hogy alapban a sját cuccait cipelnie kell. Mint egy málhás szamár. ÉS! Erre meg még Angelika különböző dolgokra nyújtja be az igényét, hogy hát ezt hozza már el, meg azt hozza már el, így két embernyi cuccal kell mászkálnia órákat... Kemény meló lehet az anyaság...:)
A bejegyzés lényege viszont az, hogy közöljem, a Gödöllőre rendelt cuccok között van egy ELEM-töltő készülék is, ami majd segít nekem abban, hogy a fényképezőgép meg tudja szexualizálni a számítógépemet, és ezáltal olyan képek kerüljenek napvilágra,amiket egy következő bejegyzésben szeretnék megosztani veletek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése