2011. április 14., csütörtök

Rég nem láttam szivárványt....

... hát csináltam egyet :P Még mintaleírása sincs... (de az ötletet Solditól csentem:-)))) csak annyi jó színem volt, és nem tudtam eldönteni melyikből melyiket használjam fel, úgyhogy úgy döntöttem minden összepasszoló árnyalatot felhasználok. Ez pontosan 16 féle színből áll. De nem kell aggódni, megjegyeztem hogy csináltam, majd ha lesz kedvem lerajzolom a mintát :P Egyébként 3,5 cm széles (az eddigi legszélesebb amit csináltam) és 15 cm hosszú. Ha bárki szeretne ilyet, bátran szóljon! :)




9 megjegyzés:

  1. Enyémenyémenyém:D:D <3 dönölűűűűű!!!!^^

    VálaszTörlés
  2. wow nagyon jól néz ki! nagyon nagyon szép!!! :D én is szeretnék ilyet :D

    http://viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. elkészítenéd a mintát szépenkérlek:)

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretnék egy ilyet, és egy feliratosat is:-) Ha lehet... Irok mélt :-)
    bryellhobbi.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Szijaa :))
    Nagyon tetszik az oldalad és annyi jó karkötőt csináltál :)) wáá .. már mindenhol kerestem, hogy ilyen szivárványos karkötőről hol találok mintát .. de sehol nem találtam... így hát szeretném a segítséged kérni ... az elkezdést tudom hogy kell mert már csináltam hasonlót .. csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg a szálakat... balról jobbra csomókat kell egymás után? vagy váltó csomókat? lééci ha ráérsz írj vissza sokat segítenél ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A középső részen színenként kell csomózni, azaz 2 szállal, vagy balról jobbra csomóval, vagy jobbról balra csomóval, mert különben megcsavarodnak a szálak. Mindig ugyan arról az oldalról kezd ennyi a lényeg. :)

      Törlés
    2. Köszönöm széépen! :) Most már csak azt az egyet szeretném megkérdezni, hogy a végeit hogy kötötted el? Mert kinagyítottam a képet és láttam hogy nem befontad a szálakat, hanem csavarva vannak .. szval akkor csak egyszerűen csavarjam össze őket?

      Törlés