2012. november 7., szerda

Rise Against logo

Kaptam egy fényképet, hogy arról mintázva készítsek egy kulcstartót. Íme a kép:


Nagyon ismerős volt, ez a logó, aztán némi gondolkodás után beugrott, hogy ez egy Tesómék által gyakran hallgatott zenekar, a Rise Against logója. Ettől kezdve könnyű dolgom volt, csak megkerestem az eredeti képet, és annak segítségével (arról) megterveztem a saját mintámat. :)


A végeredmény ez lett! :) Csomózott része 21 cm, mivel, tükrözve megcsomóztam egybe ugyan azt a képet, hogy mindkét oldala ugyan olyan legyen a kulcstartónak. Félúton beleraktam egy pici szerelőkarikát, hogy tudjam majd mire rakni a kulcskarikát. :) Ja, a szélessége 4,5 cm, és 28 + 1 szálas:) Nektek hogy tetszik a végeredmény? Én imádom! :)



 ...ééés jöjjön egy kis zene mellé :)

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon király lett! *----* Bár a zenekart nem ismerem... Duplán csinálod, és félbehajtod a végén?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Pedig, ahogy eddig "megismertelek" a blogodból, úgy véltem, hogy szereted! Nagyon jó zene! Duplán csinálom, le is írtam! Egybe megcsomóztam a minta tükörképét is, és összeborítottam, így teljesen egyforma mindkét oldala :)

      Törlés
    2. az úgy kemény... (: Az én zenekaros karkötőim eddig mind kérésre és megrendelésre készültek (:

      Törlés
    3. Jaaa, na látod, akkor én sem figyeltem! Egyébként ez is kérésre készült :) Én csak ezt a számot szeretem, vagyis hallgatom, amit ki is raktam, de Öcsémék meg vannak veszve érte :D

      Törlés
  2. Hűha, minden elismerésem, hogy ennyi türelmed van. Nem tudok még mindig betelni ezekkel a munkákkal. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Timi! :) Hát nehezebb volt megcsinálni, mint egy sima karkötőt! :) De megérte, most Angry Bird-ös kulcstartókat akarok csinálni, azok kisebbek és egyszerűbbek lesznek :) És színesek! :):)

      Törlés